Den välkända fiskebutiken MIEKO Fishing kommer till Dalarna! Till en början är det i form av att den nu i 6 månader stängda webshopen åter öppnas, och då i regi av 3 grabbar från Falun, men det väntas mer…

Webshopen hos MIEKO Fishing har nu legat nere och varit stängd för handel i cirka 6 månader på grund av en konkurs av förra ägaren, men den 1 mars klockan 12.00 – alltså om en vecka – så öppnas den igen. På webshopen hittar man en adressangivelse och den går nu till Backavägen 20 i Sundborn i Falun.

Enligt MIEKO blir det fler nyheter för oss som gillar att handla fiskeprylar i en fysisk butik

Från och med någon gång i mars är det tänkt att det också ska öppnas en fysisk butik här, och tittar man på bilden som är inifrån butiken så verkar grabbarna ha fyllt på rejält i hyllorna inför stundande öppning. Jag har pratat med en av de nya ägarna till MIEKO Fishing, och enligt honom så väntar en till riktigt stor nyhet för alla oss som älskar att gå omkring bland välfyllda hyllor och känna på prylar i en fysisk butik. Vad det blir får vi vänta ett tag på, så håll dig uppdaterad hos oss här i bloggen eller på MIEKO´s hemsida.

Stannar det med en butik i Sundborn eller öppnar grabbarna fler butiker? Personligen hoppas jag på det senare då det är ganska så långt mellan ”riktiga” fysiska fiskebutiker att besöka för alla oss fiskegalningar här i Dalarna!

Länkar till hemsida och adress hittar ni här:

MIEKO hemsida

MIEKO butiksadress

 

Fiska, och handla, På!

Magnus Bozell – Fiska i Dalarna